Landgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - Nijmegen

Landgoed Brakkesteyn

TYPE

Buitenplaats/landgoed

CAPACITEIT

10-1000

LOCATIE

Nijmegen
Landgoed Brakkesteyn

Aan de rand van het centrum van Nijmegen ligt Landgoed Brakkesteyn. Een landgoed met een rijke historie waar u een sfeervolle plek vindt om met een gezelschap bijeen te komen. Deze locatie kent diverse ruimtes met elk een eigen grootte en sfeer. Zo is er altijd een passende ruimte te vinden voor uw bijeenkomst. Hier komt oud en modern perfect samen en vindt u alle rust en ruimte om met elkaar te vergaderen.

Zalen en Ruimtes
Op Landgoed Brakkesteyn vindt u voor elke gelegenheid een passende zaal. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden en we kunnen ruimte bieden aan gezelschappen van 10 tot maar liefst 1.000 personen. Zowel het landhuis als het koetshuis beschikken over zalen die u kunt afhuren. Elke zaal heeft een eigen stijl en grootte, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Voor een dagdeel een ruimte huren of de gehele locatie exclusief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie vindt u op de website van Landgoed Brakkesteyn.

Landgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - NijmegenLandgoed Brakkesteyn - Direhuizerweg 285 - Nijmegen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.