Laurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - Rotterdam

Laurenskerk Rotterdam

TYPE

Kerk/klooster

CAPACITEIT

max. 2000

LOCATIE

Rotterdam
Laurenskerk Rotterdam

Rotterdam, het Manhattan aan de Maas, is een stad van staal, glas en beton. Er is echter één gebouw dat zich onttrekt aan dit beeld en een totaal andere sfeer ademt: de Laurenskerk! Waar je als het ware even terug in de tijd gaat en de klok iets langzamer lijkt te tikken. Ter geruststelling: onze torenklok loopt heel eigentijds op het signaal van de atoomklok en is dus zeer bij de tijd.

Net zoals onze voorzieningen die zijn aangepast aan de hedendaagse eisen van onze gasten. WiFi, innovatieve verwarming en op de locatie ontworpen geluidsinstallatie zijn daar voorbeelden van. En onze elektrische kaarslichtjes op de kroonluchters zijn niet van echt te onderscheiden.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. En natuurlijk heeft de Laurenskerk de ruimte. Tot 2000 gasten kunnen wij ontvangen. Een symposium, receptie, diner of concert, de medewerkers van de Laurenskerk, technische dienst en cateraar staan er klaar voor.

Uw gasten bereiken de Laurenskerk uitstekend per trein en metro of parkeren in een van de drie parkeergarages op loopafstand.

De Laurenskerk: historisch gezien nummer 1 in Rotterdam!

Meer zien van deze locatie? Bekijk dan onze vijfde vlog met een bezoek aan de Laurenskerk!

In de Laurenskerk worden ook activiteiten georganiseerd! De activiteitenagenda is hier te vinden.

 

Laurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - RotterdamLaurenskerk Rotterdam - Grotekerkplein 27 - Rotterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.