Laurenskerk Rotterdam

TYPE

Monumentaal

CAPACITEIT

max. 2000

LOCATIE

Rotterdam

Rotterdam, het Manhattan aan de Maas, is een stad van staal, glas en beton. Er is echter één gebouw dat zich onttrekt aan dit beeld en een totaal andere sfeer ademt: de Laurenskerk! Waar je als het ware even terug in de tijd gaat en de klok iets langzamer lijkt te tikken. Ter geruststelling: onze torenklok loopt heel eigentijds op het signaal van de atoomklok en is dus zeer bij de tijd.

Net zoals onze voorzieningen die zijn aangepast aan de hedendaagse eisen van onze gasten. WiFi, innovatieve verwarming en op de locatie ontworpen geluidsinstallatie zijn daar voorbeelden van. En onze elektrische kaarslichtjes op de kroonluchters zijn niet van echt te onderscheiden.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. En natuurlijk heeft de Laurenskerk de ruimte. Tot 2000 gasten kunnen wij ontvangen. Een symposium, receptie, diner of concert, de medewerkers van de Laurenskerk, technische dienst en cateraar staan er klaar voor.

Uw gasten bereiken de Laurenskerk uitstekend per trein en metro of parkeren in een van de drie parkeergarages op loopafstand.

De Laurenskerk: historisch gezien nummer 1 in Rotterdam!

 


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).