Ons Schathoes - Wierde 42 - Leens

Ons Schathoes

TYPE

Buitenplaats/landgoed

CAPACITEIT

100

LOCATIE

Leens

Op het Hogeland, in het Noordwesten van Groningen, vlakbij het Lauwersmeergebied en de Waddenzee, ligt het dorpje Leens. Deze prachtige plek wordt omringd door oude bomen, eindeloze akkers, kronkelende kanalen, wierden en borgen. Hier, aan de rand van het dorpje, ligt Landgoed Borg Verhildersum. Deze wereld van geschiedenis en cultuur, 32 hectare groot, vertelt het verhaal van het 19e eeuwse Hogeland. Laat u verrassen en meenemen in een wandeling door het verleden, over de aloude landadel en nieuwe borgbewoners, de rijke boerenstand en de arme landarbeiders. Kortom, van de vele facetten van de geschiedenis, die voor ieder iets moois verborgen houdt. Ontdek, alleen of met vrienden en/of familie, de verhalen en bijzonderheden van het verleden en laat ze tot leven komen op Landgoed Borg Verhildersum.

Ons Schathoes, één van de gebouwen op het landgoed, is een uitstekende locatie om te trouwen, uw receptie of een ander feest te geven. Of om te vergaderen, want de prachtige beeldentuin en het landgoed met de velden, wierden en historische koeienrassen en paarden nodigen uit om de geest te verruimen met een wijde blik.

Er is ruimte voor groepen tot 60 personen om hier te dineren. Bij recepties kunnen we een aangenaam verblijf garanderen voor maximaal 100 personen.  Om u een idee te geven van de mogelijkheden staan hier enkele arrangementen voor uw feest of partij en voor vergaderingen.

VANWEGE DE CORONA VERORDENING IS ONS CAFÉRESTAURANT GESLOTEN.
OOK HET CAFÉ IN DE MUSEUMBOERDERIJ IS GESLOTEN.
Tip: Neem zelf iets te eten en te drinken mee, dat u in het park kunt nuttigen.

Voor meer informatie kijk op de website van Landgoed Verhildersum

Ons Schathoes - Wierde 42 - LeensOns Schathoes - Wierde 42 - LeensOns Schathoes - Wierde 42 - Leens


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.