Paushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - Utrecht

Paushuize

TYPE

Stadskasteel

CAPACITEIT

50-450 personen

LOCATIE

Utrecht
Heirloom

Paushuize is Utrechts’ mooiste evenementenlocatie voor congressen, seminars en workshops. Hoewel het stadspaleis anders wordt gebruikt dan de oorspronkelijke eigenaar, Paus Adrianus, had kunnen bedenken, is een ding zeker: het is voor velen een geliefde plek!

De provincie Utrecht is de huidige eigenaar van Paushuize en heeft het pand in 2011 op de meest duurzame wijze gerenoveerd. Iedere laatste zondag van de maand biedt de provincie belangstellenden de gelegenheid om het resultaat van deze inspanningen te bekijken.

De vier Salons zijn ingericht met authentiek meubilair en kunstwerken die samen het verhaal vertellen van Paus Adrianus en andere bijzondere notabelen die ooit in Paushuize hebben gewoond. In deze historische ruimtes kun je terecht voor een borrel, receptie of avondvullend dinerbuffet.

De Balzaal en de Beelaerts van Bloklandzaal zijn dé zalen voor kick-offs, lezingen en productpresentaties. Natuurlijk worden deze monumentale ruimtes ook vaak gebruikt voor culinaire kunsten. Aan de Balzaal ligt het grote bordes: ideaal voor een drankje op zonnige dagen.

De rustige zolders met geweldig uitzicht op de Domtoren, zijn de plek voor management-overleg, hei-sessies en strategie-meetings. De kelders vragen om drukke borrels, grote lunchbuffetten en rijk gedekte tafels.

Sporen uit het verleden duiken overal op: vitrines met archeologische vondsten, ondergrondse tunnels en zelfs een eeuwenoude waterput. Met als extraatje: vanaf de aanlegsteiger stap je zo de boot op voor een rondvaart door de Utrechtse grachten.

In het kort:

  • van 50 tot 450 personen
  • 16 unieke ruimtes
  • Bordes
  • Altijd in een besloten ruimte

Type bijeenkomsten:

  • Symposia
  • Congressen
  • Bruiloften
  • Lunches & Diners

 

Paushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - UtrechtPaushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - UtrechtPaushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - UtrechtPaushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - UtrechtPaushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - UtrechtPaushuize - Kromme Nieuwegracht 49 - Utrecht


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.