St. Joris Doele - Doeleplein 1 - Schiedam

St. Joris Doele

TYPE

Villa

CAPACITEIT

150 personen

LOCATIE

Schiedam
St. Joris Doele
De St. Joris Doele, ooit een onneembare veste in het hart van Schiedam, heeft haar karakteristieke uitstraling behouden, maar is nu toegankelijk voor een breed scala aan zakelijke en particuliere evenementen. Deze historische locatie, die ooit het toneel was van bijeenkomsten van de plaatselijke Schutterij en diende als luxe toevluchtsoord voor vooraanstaande bezoekers van Schiedam, heeft haar deuren geopend voor de moderne wereld.

U kunt bij de Joris Doele terecht voor Vergaderingen, Presentaties, Recepties, Bedrijfsfeesten, Besloten Diners, Trouwceremonies en Borrels.

Als perfecte afsluiting van een succesvolle dag vergaderen of een geslaagd zakelijk evenement in Sint Joris Doele, verwelkomen wij u graag in onze verborgen parel: In den rooie koffer. Deze exclusieve speakeasy is niet alleen een schat op zichzelf, maar ook de ideale aanvulling op uw ervaring in onze prachtige locatie.

St. Joris Doele - Doeleplein 1 - SchiedamSt. Joris Doele - Doeleplein 1 - SchiedamSt. Joris Doele - Doeleplein 1 - SchiedamSt. Joris Doele - Doeleplein 1 - SchiedamSt. Joris Doele - Doeleplein 1 - SchiedamSt. Joris Doele - Doeleplein 1 - Schiedam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.