Stoomgemaal Mastenbroek - Kamperzeedijk 7 - Genemuiden

Stoomgemaal Mastenbroek

TYPE

Industrieel

CAPACITEIT

50

LOCATIE

Genemuiden
Stichting Oude Stoomgemaal Mastenbroek

Het Stoomgemaal Mastenbroek staat aan de Kamperzeedijk, tussen Kampen en Genemuiden, bij het afwateringskanaal de Veneriete. Het gemaal is in 1855-1856 gebouwd om de Mastenbroekerpolder te bemalen. Nu is het in beheer van Stichting Oude Stoomgemaal Mastenbroek.

Het bezoekerscentrum lig naast het gemaal en heeft een ligging aan het water met een fantastisch uitzicht. Dus wilt u genieten van een prachtig oud gemaal uit 1855-1856, dan kunt u het bezoekerscentrum ook huren.

Wanneer u het bezoekerscentrum wilt huren kan dat voor een bedrag van € 150.00 (incl. schoonmaakkosten). Het centrum is rolstoelvriendelijk te bereiken en te gebruiken. Het heeft een apart mindervalidentoilet en een dames- en een herentoilet.

Meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur en rondleidingen in het gemaal vindt u op de website van Stichting het Oude Stoomgemaal.

In het Stoomgemaal Mastenbroek worden ook activiteiten georganiseerd! De activiteitenagenda is hier te vinden.

Stoomgemaal Mastenbroek - Kamperzeedijk 7 - GenemuidenStoomgemaal Mastenbroek - Kamperzeedijk 7 - GenemuidenStoomgemaal Mastenbroek - Kamperzeedijk 7 - GenemuidenStoomgemaal Mastenbroek - Kamperzeedijk 7 - Genemuiden


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.