Van Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - Rotterdam

Van Nelle Fabriek

TYPE

Industrieel

CAPACITEIT

7000

LOCATIE

Rotterdam
Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek, bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Eventlocatie en kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Voor creatieve geesten, ondernemende types, congres- en beursbezoekers, feestgangers en architectuurliefhebbers uit de hele wereld. Voel de buzz van de bedrijvigheid: de Van Nelle Fabriek bruist, net als de stad. Welkom wereld, het gebeurt hier, in Rotterdam.

Van bedrijfsfeest tot congres, vergaderingen en events van 2 tot 7000 personen, intiem of imposant, stijlvol of stoer, badend in daglicht of compleet donker.

Van klimaattop tot kunstbeurs. Van TED Talks tot foodtrucks. Van intiem diner tot bedrijfsfeest. Borrelen op grote hoogte of barbecueën met de voeten in het gras. Elk event wordt een spektakel in de Van Nelle Fabriek. Elke meeting meteen bijzonder. De Van Nelle Fabriek biedt 12 verschillende soorten ruimtes, groot en klein, een buitenterrein en state of the art ondersteuning in beeld, geluid, inrichting en aankleding. De zee aan daglicht geeft een energieboost. Maar de ruimtes kunnen ook compleet verduisterd worden. Het open industriële karakter maakt elke sfeer en setting mogelijk.

Van Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - RotterdamVan Nelle Fabriek - Van Nelleweg 1 - Rotterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.