Westerkerk - Westerstraat 138 - Enkhuizen

Westerkerk

TYPE

Kerk/klooster

CAPACITEIT

800

LOCATIE

Enkhuizen
Westerkerk

Westerkerk Enkhuizen

De Sint Gommarus- of Westerkerk is één van de top-100 monumenten in Nederland. De kerk staat op een centrale locatie in de oude binnenstad van Enkhuizen. Het prachtige laatgotische gebouw heeft vandaag de dag een culturele functie.

In de zomermaanden is de Westerkerk geopend voor bezoekers. Daarnaast is de kerk het hele jaar door te huur voor een breed scala aan evenementen. Wij bieden u alle benodigde faciliteiten voor het sfeervol organiseren van huwelijken en ontvangsten, congressen en seminars, theaterproducties en concerten, beurzen, vergaderingen en presentaties, rouw- en trouwdiensten, manifestaties, feesten enz.

Een galadiner of een intieme lunch?
De Westerkerk staat garant voor royale gastvrijheid in een historische setting. Naast het ruime vloeroppervlak in het middenschip, is er onze prachtige met goudleer behang getooide Kerkenraadskamer, speciaal voor kleinere gezelschappen.

Nog mooier wordt het als u uw lunch of diner combineert met een rondleiding door de kerk of de Librije: de enige 17e-eeuwse stadsbibliotheek in Nederland die nog op de oorspronkelijke locatie bewaard is gebleven.

Mail naar verhuur@westerkerkenkhuizen.nl voor opties en prijzen.

In de Westerkerk Enkhuizen worden ook activiteiten georganiseerd! De activiteitenagenda is hier te vinden.

Westerkerk - Westerstraat 138 - EnkhuizenWesterkerk - Westerstraat 138 - EnkhuizenWesterkerk - Westerstraat 138 - EnkhuizenWesterkerk - Westerstraat 138 - EnkhuizenWesterkerk - Westerstraat 138 - Enkhuizen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.