B&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - Middelburg

B&B de Kaepstander

TYPE

Stedelijk

PERSONEN

10 personen

LOCATIE

Middelburg
B&B de Kaepstander
In het hart van één van de mooiste steden van Nederland, Middelburg, is onze Bed & Breakfast gevestigd.  De locatie is onder de ‘de Lange Jan’, onderdeel van een oude abdij.

Onze B&B is gevestigd in een sfeervol monumentaal pand uit de 2e helft van de 18e eeuw (1785), waarin de originele eikenhouten spiltrap je nog van de begane grond naar de bovenste verdieping leidt.

‘De Kaepstander ‘ is een naam voor een takelmechanisme. Die bevindt zich nog boven in het pand en verwijst naar de tijd dat het gebouw diende als pakhuis. Aan de buitenkant van ons huis zie je bovenin nog de takel zitten.

Onze B&B is gelegen aan een straat midden in het oude centrum van Middelburg, en er is hier weinig verkeer. We hebben een prachtig uitzicht op de Koorkerk en de Lange Jan en om de hoek is de Abdij. Vanuit ons huis kun je alle kanten op in Middelburg, of daarbuiten. 
Ons streven is om jou voor korte of wat langere tijd een aangenaam verblijf te bieden en wij staan klaar om je daarbij te helpen.

 

B&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - MiddelburgB&B de Kaepstander - KOORKERKHOF 10 - Middelburg


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.