Bed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - Middelburg

Bed and Breakfast Groot ter Hooge

TYPE

Boerderij

PERSONEN

2

LOCATIE

Middelburg
Bed and Breakfast Groot ter Hooge

Slechts één kamer biedt B&B ‘Groot ter Hooge’, maar die mag er dan ook zijn. Je verblijft in de eeuwenoude, Rijksmonumentale kapschuur waarin je het rijk alleen hebt. De schuur hoort bij de boerderij die op dit landgoed staat: een natuurgebied van maar liefst 25 ha vlakbij Middelburg. Op het landgoed staat ook een kasteel. Welbeschouwd hoef je het landgoed dan ook niet eens af om van historie en de natuur te genieten en een flinke wandeling te maken.

De boerderij is op vijftien minuten lopen van het centrum van Middelburg en tien autominuten van het strand van Dishoek, waar je in de zomer gebruik kan maken van ons strandhuisje. Andere stranden in de omgeving zijn Zoutelande, Westkapelle, Domburg en Vrouwenpolder. Ook de moeite van het bezoeken waard zijn het historische Veere en Zierikzee.

Bed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - MiddelburgBed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - MiddelburgBed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - MiddelburgBed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - MiddelburgBed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - MiddelburgBed and Breakfast Groot ter Hooge - Breeweg 79 - Middelburg


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.