Bed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - Tuil

Bed & Breakfast De Heeren van Tuil

TYPE

Vakantie­boerderij

PERSONEN

10

LOCATIE

Tuil
De Heeren van Tuil

De Heeren van Tuil, een uniek bed & breakfast in een Betuws rijksmonument uit 1720. Kom weer even echt tot rust. Uw gastheren – Willem en Joost – zijn levensgenieters pur sang. Geniet mee en laat u tijdens het verblijf eens flink in de watten leggen door de Heeren. Slapen op de heerlijkste bedden van Nederland en iedere morgen subliem ontbijten. Relaxen in de boomgaard met een goed glas binnen handbereik. Dat is opladen met persoonlijke aandacht en met privacy tegelijk. Wie wat langer wil genieten boekt een verblijf in de stijlvolle cottage.

De Lindenhof is een typische  en monumentale Betuwse T-Boerderij uit 1720. In de oude deel zijn 3 bed en breakfast kamers gevestigd.

Meer zien over deze locatie? Zie onze eerste vlog met een bezoek aan de Heeren van Tuil!

Bed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - TuilBed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - TuilBed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - TuilBed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - TuilBed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - TuilBed & Breakfast De Heeren van Tuil - St. Antoniestraat 2 - Tuil


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.