Buitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - Almen

Buitenplaats Rozenhof

TYPE

Buitenplaats/landgoed

PERSONEN

12 personen

LOCATIE

Almen
Buitenplaats Rozenhof
Buitenplaats Rozenhof is een luxe bed & breakfast in een monumentale villa uit 1902. Het is een statig pand dat omringd is door bos, een parkachtige tuin en diverse terrassen. De unieke ligging in de Gelderse Achterhoek met uitzicht op het Twentekanaal maakt Buitenplaats Rozenhof tot een unieke bestemming.

Buitenplaats Rozenhof heeft zes ruime gastenkamers met elk een luxe badkamer. Iedere kamer heeft zijn eigen authentieke elementen en extra´s. Alle kamers hebben ook mooi uitzicht op de omgeving. De loggiakamer is voorzien van een overdekt balkon. Als je lekker wilt ontspannen, kun je gebruik maken van de sauna.

De villa beschikt over een gezellige lounge. Bij de monumentale schouw kun je genieten van een kopje koffie of een drankje. Wij serveren het ontbijt in de stijlvolle eetkamer, waar je met een prachtig uitzicht over de weilanden en het Twentekanaal kunt genieten van een uitgebreid ontbijt.

We hebben ook fietsen ter beschikking van onze gasten, zonder kosten.

Buitenplaats Rozenhof is ook erg geschikt als luxe bestemming voor groepsuitjes of familiebijeenkomsten van maximaal 12 personen. De Rozenhof is rookvrij en huisdiervrij.

Buitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - AlmenBuitenplaats Rozenhof - Scheggertdijk 47 - Almen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.