Comfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - Heerlen

Comfortabel rustpunt

TYPE

Molen

PERSONEN

LOCATIE

Heerlen
Comfortabel Rustpunt

De Oliemolen, een rijksmonument uit 1502, is gelegen in Parkstad Limburg in hartje Zuid-Limburg. De molen ligt aan de rand van het Aambos en heeft een eigen stuwvijver, een heerlijke groene en waterrijke omgeving. Het is een prachtige plek om vakantie te vieren, of voor een lekker weekendje weg. Om de rust van onze gasten te garanderen, zijn onze verblijven niet geschikt voor (kleine) kinderen.

De locatie is uniek om in te verblijven. De molen is volledig functioneel en kent een rijke historie. De molen is door het echtpaar Reesink grondig gerestaureerd. Dit met respect voor de geschiedenis van dit rijksmonument. Naast een volledig werkende watermolen.

Er zijn drie comfortabele appartementen, ieder met een eigen badkamer en elk appartement heeft iets bijzonders. Als u even niets wenst te ondernemen, dan zal het u aan comfort niet ontbreken in uw appartement. Bij mooi weer nodigen bovendien de terrassen rondom de molen uit, die uitzien op de molenvijver, tuin of het bos.

De molen heeft een ruime eigen parkeer-gelegenheid en ligt op 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station.

Comfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - HeerlenComfortabel rustpunt - Oliemolenstraat 32 - Heerlen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.