De molen van Maurik - Molenstraat 22 - Maurik

De molen van Maurik

TYPE

Molen

PERSONEN

6 personen

LOCATIE

Maurik
De molen van Maurik

Onze mooie molen is in 1873 gebouwd op de oude fundamenten van een middeleeuws kasteel. In 2006 is de molen geheel gerenoveerd en nu ingericht als B&B. De molen is omgeven door een mooie tuin, waarin een theetuin is gevestigd.  Maurik is één van de charmante dorpen in de Betuwe, centraal gelegen tussen grotere steden als Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen. Er zijn vele fiets- en wandeltochten, o.a. via pontjes over de rivier de Nederrijn. Diverse beach clubs, zoals het Eiland van Maurik en Whipe out zijn in de omgeving snel te bereiken.

Bij de molen is een romantische theetuin, mede door de notenbomen een oase van rust. Dé plek om even uit te rusten, bij te praten of gewoon om van de molen te genieten. Er is een kleine kaart, met keuze uit diverse soorten thee, tosti’s en baguettes. Uiteraard hebben wij ook warme koffiedranken met zelf gebakken appeltaart, maar ook frisdrank, vers gemaakte sappen uit de regio en alcohol – vrij en arme bier en wijnsoorten.

De Molen van Maurik wordt ook verhuurd voor evenementen! Klik hier voor meer informatie.

De molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - MaurikDe molen van Maurik - Molenstraat 22 - Maurik


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.