De Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - Grou

De Thuiskamer

TYPE

Woonhuis

PERSONEN

2 personen per kamer max. 5 in het vakantiehuis

LOCATIE

Grou
De Thuiskamer

Overnachten in de oudste woning van Grou? Dat kan in een bijna 400 jaar oude prachtige rijksmonument, uit het jaar 1654. Gelegen op het mooiste plekje midden in het centrum van Grou.

Dit Unieke en Exclusieve adres voor jouw overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten is vlakbij de 12e-eeuwse St. Piterkerk, waar de sfeer van weleer nog steeds voelbaar is. Gelegen op nog geen 100 meter van het water en in het hart van Friesland, is de ideale plek voor zowel de watersporter en de zakenman.

Maar De Thuiskamer is ook de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken, voor de rustzoeker die even de stad uit wil of gewoon even samen er tussenuit.

Deze heerlijke “Thuiskamer” is er ook voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin. Vanuit passie en authenticiteit draag ik zorg voor kwaliteit en continuït, zodat mijn gasten optimaal UIT zijn, met dat warme gevoel van THUIS!.

De kamers
De Thuiskamer heeft twee gastenkamers met elk een eigen badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van alle moderne comfort maar waar rekening is gehouden met de oude details. De kamers bevinden zich op de eerste etage.
De Thuiskamer beschikt over een eigen ingang, waardoor je veel privacy geniet. Boek je beide kamers, dan staat het gehele huis, de B&B, geheel tot je eigen beschikking.

Het pand en de plek zijn uniek en hebben in de loop der eeuwen diverse functies gehad. Vanaf april 2011 biedt het onderdak aan B&B De Thuiskamer.

Mijn naam is Fraukje Bruggink en ik ben de trotse eigenaar van deze prachtige B&B. Ik kijk er al naar uit je gastvrij te mogen verwelkomen in De Thuiskamer.

Gratis WiFi is in de hele B&B aanwezig..
De Thuiskamer is een Hypoallergene B&B, rookvrij en zijn huisdieren Niet toegestaan!

De Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - GrouDe Thuiskamer - Hoofdstraat 31 - Grou


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.