Herberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - Aduard

Herberg Onder de Linden

TYPE

Boerderij

PERSONEN

8 personen

LOCATIE

Aduard
Herberg Onder de Linden

In het decor van een prachtig rijksmonument uit 1735 in Aduard verwennen we je ouderwets lekker met creatieve gerechten van nu. Met als basis de klassieke Franse keuken verrast chef Steven Klein Nijenhuis met de mooiste producten van dichtbij en spannende combinaties, waarin hij graag smaken en bereidingen uit het Verre Oosten verwerkt. Het restaurant is ingericht met lichte tinten en voorzien van heerlijk zittende fauteuils en in de zomer is het goed toeven op het terras in de tuin.

Na afloop van uw diner is er de mogelijkheid om te overnachten in een van de vier comfortabele kamers. We zijn trots op de Michelinster die we in ons vorige restaurant In de Molen in Onderdendam in november 2013 toegekend kregen en die we ook in Aduard nog steeds mogen dragen. Daarnaast zijn we trots lid van restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Herberg Onder de Linden ligt op slechts 10 autominuten van de stad Groningen..

Herberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - AduardHerberg Onder de Linden - Burg. van Barneveldweg 3 - Aduard


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.