Het Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - Uithoorn

Het Spoorhuis Uithoorn

TYPE

Stedelijk

PERSONEN

10

LOCATIE

Uithoorn
Het Spoorhuis Uithoorn

SLAPEN BIJ HET SPOORHUIS UITHOORN
Het Spoorhuis is een Bed & Breakfast in Uithoorn, gelegen aan de rivier de Amstel en 15 km verwijderd van Amsterdam. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal Stationsgebouw uit 1912 waarin nog de orginele architectuur en kenmerkende elementen bewaard zijn gebleven. In het gebouw is tevens een restaurant gevestigd waar u uw verblijf kunt aanvullen met een heerlijke lunch of diner.

Het Spoorhuis beschikt over 5 luxe 2-persoons kamers met ieder een eigen badkamer met toilet en regendouche en gratis toiletartikelen. De kamer ‘Centraal Station’ beschikt tevens over een vrijstaand bad. Iedere kamer heeft een bureau, TV met internet connectie, individuele gratis Wifi, gratis koffie (Nepresso apparaat) en thee en een minibar. Iedere kamer heeft een eigen signatuur, waarbij er 2 kamers eveneens een authentieke gashaard hebben en Station Zuid ook nog een balkon. Bekijk de verdere beschrijving van de kamers bij de kamer van uw keuze. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Het Spoorhuis Uithoorn heeft voor de deur een directe busverbinding naar hartje Amsterdam (45 minuten) en naar Schiphol (30 minuten). Per auto is Amsterdam in minder dan 30 minuten te bereiken.

Door het monumentale karakter van het pand is er een steile trap naar de verdiepingen. Deze is niet geschikt voor minder validen.

Het Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - UithoornHet Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - UithoornHet Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - UithoornHet Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - UithoornHet Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - UithoornHet Spoorhuis Uithoorn - Stationsstraat 41 - Uithoorn


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.