Hoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer Abstkerke

Hoeve van der Meulen

TYPE

Vakantie­boerderij

PERSONEN

7

LOCATIE

's Heer Abstkerke

Dit monument is te huur via Buitenleven Vakanties. Dit is een initiatief van de drie grootste natuurorganisaties van Nederland: De Provinciale Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Bekijk het aanbod van vakantiewoningen en monumenten in de mooiste Nederlandse natuur.

buitenlevenvakanties.nl

Ooit was deze boerderij bijna vergaan. Maar nu is de hoeve in ere hersteld. De voormalige woning van de boerderij is ingericht als museum. Het oorspronkelijke schuurgedeelte is herbouwd en hierin bevinden zich twee appartementen, evenals één privé woning.

Gelegen in het Zeeuwse binnenland, aan een rustige binnenweg onder ’s Heer Abtkerke. Dit dorpje telt ruim 500 inwoners en ligt in de ‘Zak van Zuid-Beverland’. De omgeving leent zich bij uitstek voor heerlijke fietstochten. Het landschap is afwisselend: kleurrijke akkers die elk seizoen wisselen, boerderijen met in het voorjaar bloeiende  boomgaarden en pittoreske dorpjes.

Hoeve van der Meulen, in zijn geheel geschikt voor 7 personen, bevindt zich midden op een eigen erf van 2 ha, en ligt in een 30 ha groot gebied met volop wandelmogelijkheden. De hoeve is opgedeeld in 2 appartementen. Deze kunnen zowel samen als apart gehuurd worden. Het ene appartement, De Poel biedt ruimte aan 3 personen. Het andere appartement, De Vliedberg biedt ruimte aan 4 personen. Recentelijk is er sfeervolle wandversiering aangebracht, wat momenteel nog niet op de foto’s zichtbaar is. De appartementen zijn via het terras bereikbaar. In het laatste gedeelte van de voormalige schuur is een particulier woonhuis gevestigd. Recentelijk is er sfeervolle wandversiering aangebracht.

Hoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen - Zuidweg 26 - 's Heer Abstkerke


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.