Hoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer Abstkerke

Hoeve van der Meulen – De Vliedberg

TYPE

Vakantie­boerderij

PERSONEN

4

LOCATIE

's Heer Abstkerke

Dit monument is te huur via Buitenleven Vakanties. Dit is een initiatief van de drie grootste natuurorganisaties van Nederland: De Provinciale Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Bekijk het aanbod van vakantiewoningen en monumenten in de mooiste Nederlandse natuur.

buitenlevenvakanties.nl

Hoeve Van der Meulen is een in ere herstelde historische boerderij. De voormalige woning van de boerderij is ingericht als museum. De schuur is herbouwd en hierin bevinden zich twee vakantieappartementen, evenals één privé woning.

De hoeve bevindt zich midden op een eigen erf van 2 ha, en ligt in een 30 ha groot gebied met volop wandelmogelijkheden. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor fietstochten door de Zak van Zuid-Beveland, een landelijk gebied, dat wegens haar schoonheid is aangewezen als nationaal landschap. Een perfecte combinatie van cultuurhistorie en rust & ruimte.

De Vliedberg is een ruim appartement. De hal geeft toegang tot zowel de sfeervolle woonkamer als de comfortabele badkamer. De woonkamer is verbonden met de open, luxe keuken en ruime eethoek. De badkamer heeft een ligbad, aparte douche en twee wastafels. Beneden en boven is er een grote slaapkamer, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Er is dus ruimte voor 4 personen. Op de bovenverdieping is er ook een ruime overloop met bankje en nog twee kleine afsluitbare ruimtes, eventueel voor een kinderledikantje en/of andere spullen. Recentelijk is er sfeervolle wandversiering aangebracht, dat momenteel nog niet op de foto’s zichtbaar is. Het is ook mogelijk om dit appartement gelijk met appartement De Poel te reserveren. Kijk voor meer informatie hier.
aangepast op: 24 jan

Hoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer AbstkerkeHoeve van der Meulen – De Vliedberg - Zuidweg 26 - 's Heer Abstkerke


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.