Hotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - Vlissingen

Hotel de Timmerfabriek

TYPE

Industrieel

PERSONEN

193 gasten | 68 kamers

LOCATIE

Vlissingen
Hotel de Timmerfabriek

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers en suites, een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

In het opkomende Scheldekwartier in Vlissingen staat Hotel de Timmerfabriek. Dit Rijksmonumentale pand uit 1914 was ooit de plek waar timmerlieden werkten aan luxe scheepsinterieurs, maar nu geniet je hier van een 4-sterrenverblijf in één van de vele stijlvolle kamers en suites. Het historische karakter zie je nog steeds terug door het hele hotel: de betonnen plafonds en kolommen, de grote raampartijen, het indrukwekkende atrium met glazen kap, de open galerijen, en natuurlijk het iconische torentje. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt een verblijf in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

Voor ontbijt, borrel en diner verwelkomen wij je in onze Gastrobar. Hier geniet je op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen je graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Op het terras geniet je van de zon en het uitzicht op de boulevard met daarachter de jachten van Scheepsbouwer Damen. In de bar geniet je van allerlei bites, wijnen en spirits. Je kunt hier uren blijven zitten op de comfortabele barstoelen of in de intieme zitjes.

In Hotel de Timmerfabriek vindt je veel verschillende soorten kamers en suites. Van business cubes met binnen dakterras, tot suites met twee aparte slaapkamers en living, tot het spectaculaire penthouse met privé dakterras en spabad. Hier is altijd een verblijf te vinden dat bij je past. Alle kamers en suites zijn tot in de puntjes verzorgd en stijlvol ingericht. Ze zijn allen voorzien van royale boxspringbedden, een luxe badkamer met regendouche, koffie en theefaciliteiten, airconditioning, en een kluisje.

Hotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - VlissingenHotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 - Vlissingen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.