Kasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - Vorden

Kasteel Vorden

TYPE

Kasteel

PERSONEN

6

LOCATIE

Vorden
Kasteel Vorden

Kom en bezoek ons kasteel waar je binnen kunt kijken. Het is een van de weinige kastelen dat echt bewoon is en authentiek is ingericht. Het ligt aan de rand van het dorp Vorden in Gelderland. Omgeven door een weelderig bos- en parklandschap tussen Zutphen en Ruurlo kunnen bezoekers genieten op ons romantische en fotogenieke kasteel met haar rijke historie in huiselijke sfeer. Dwaal door onze sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens en keldergewelven.

De Gastenverdieping met 3 Gastenkamers in het Kasteel beschikbaar voor overnachtingen. Deze Gastenverdieping ligt op onze 3e verdieping en heeft een geweldig uitzicht. Je bereikt deze Gastenverdieping via een aparte 12e eeuwse kalkstenen wenteltrap met 50 treden. Er zit een eigen keuken bij in de Kelder.

Proef de charmante 15e tot 18e eeuwse sfeer van de inrichting en de kunst op het kasteel. Bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk, porselein, etc. uit de 17-19e eeuw, bv. in de Rode Kamer met de door prinses Beatrix geschonken ronde tafel.

Kasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - VordenKasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - VordenKasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - VordenKasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - VordenKasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - VordenKasteel Vorden - De Horsterkamp 8 - Vorden


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.