Landgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - Mechelen

Landgoed A gen Beuke

TYPE

Villa

PERSONEN

20 personen

LOCATIE

Mechelen
Vakwerkboerderij A Gen Beuke
Onze unieke luxe villa in het prachtige Zuid Limburg: een droomhuis voor als je echt iets bijzonders wilt! Stijlvol gerestaureerd tot een prachtige groepslocatie. Midden in de natuur waar 500 jaar lang werd geboerd, zijn nog steeds de authentieke kenmerken te proeven. De houten constructies en tegelvloeren nemen je terug in de tijd van waar het allemaal begon.

Een overnachting is een unieke beleving. Geschikt voor zowel een prachtige vakantie met familie of vrienden, maar ook voor meetings met alle faciliteiten die nodig zijn.

Alle kamers zijn voorzien van badkamer met jacuzzi, douche, wastafel en toilet. In totaal zijn er 5 slaapkamers: 2 masterbedrooms voor 2 personen, 1 familiekamer voor 4 personen en 2 appartementen voor 6 personen. Geschikt voor maximaal 20 personen. De slaapkamers zijn voorzien van inloopkasten met veel bergruimte. Het uitzicht vanuit de kamers over het Limburgse heuvellandschap is fantastisch.

In de ruime keuken is het kookeiland is voorzien van een teppanyaki, wok, inductie en friteuse. Er  kan gebruik worden gemaakt van een Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ijsblokjesmachine.

De riante eetkamer en de prachtige tuin met uitzicht over het verbluffende Geuldal maakt het plaatje compleet om samen te genieten van een heerlijk verblijf. In de aparte eetkamer staat een robuuste eettafel met stoelen. Hier is tevens een kantoorruimte met bureau.

Om van alle comfort te voorzien, beschikt dit droomhuis over een groot en luxe zwembad. Er zijn twee waterval jets en een jacuzzi met ondergelegen sproei-jets. In het zwembad zijn een toilet met wastafel en een gescheiden douche aanwezig. Het zwembad is gemaakt van Italiaans glasmozaïek evenals de douche en het toilet. Zowel vanuit de keuken als de slaapkamer heb je een prachtig

uitzicht op het zwembad. Via twee grote openslaande deuren loop je vanuit het zwembad naar de authentieke binnenplaats.

Deze locatie wordt gezien de rust in deze omgeving uitsluitend verhuurd aan gezinnen en families. Er zijn diverse groepsactiviteiten mogelijk die we kunnen aanbieden, zoals een leuke proeverij, wandeling, schapen drijven of kookclinics.

De parkeerkelder met klep onder het grasveld biedt genoeg parkeermogelijkheden.

Deze authentieke vakwerkboerderij is gelegen boven op de Schweiberg in Mechelen is Maastricht, Valkenburg en Aken goed te bereiken binnen 30 minuten

Landgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - MechelenLandgoed A gen Beuke - Schweibergerweg 44 - Mechelen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.