ROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - Naarden

ROOM One-Twenty-One

TYPE

Woonhuis

PERSONEN

4 personen

LOCATIE

Naarden
ROOM One-Twenty-One
Room One-Twenty-One bevindt zich in een Rijksmonument aan de rand van Naarden-Vesting, op ca. 20 minuten afstand van Amsterdam.  Het is een van de weinige vestingsteden, met ster vorm, die Nederland rijk is. De stad is nog totaal ommuurd en de wallen en vestinggrachten zijn in hun oorspronkelijke staat behouden gebleven. Met een gids kun je een wandeling of een rondvaart doen, waar de geschiedenis van de Vesting nog uitgebreid verteld wordt.

ROOM One-Twenty-One heeft een appartement met een ruim balkon of een luxe kamer, beide met een prachtig uitzicht op de vesting wallen en de Utrechtse Poort.  Zowel het appartement als de luxe kamer zijn voorzien van uitstekende WiFi, airco of plafonventilator, smart TV, Nespresso koffiemachine en design koelkast. Het appartement beschikt daarnaast ook over een kitchenette met een oven/magnetron.

Naarden-vesting heeft vele goede restaurants, gezellige kroegen, een knusse wijnbar en kledingwinkels ook het beroemde Arsenaal met design meubels is allemaal op loopafstand. Het vestingmuseum is altijd even leuk om de geschiedenis op te snuiven.

Fietsen kun je huren aan de overkant van de straat en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond de B&B.

ROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - NaardenROOM One-Twenty-One - Ruijsdaelplein 4 - Naarden


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.