Saenliefde - Veerdijk 62 - Wormer

Saenliefde

TYPE

Industrieel

PERSONEN

10

LOCATIE

Wormer

Uniek overnachten in een authentiek pakhuis aan de Zaan. Bed & Breakfast Saenliefde, een buitengewone B&B, gevestigd in een gemeentelijk monument uit 1680.

De eigenaren zorgen graag voor een onvergetelijk verblijf: je kunt genieten van de fantastische ligging aan de Zaan, luxe grote kamers met Auping bedden, opgemaakt met het fijnste katoen, eigen sanitair met regendouche, verzorgingsproducten, föhn en badjassen. Koelkastje en koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

Het ontbijt met streekproducten, verse jus, eigen gebakken brood en specialiteiten wordt in de oudhollandse ontbijtkamer geserveerd. S ’zomers ontbijt je heerlijk in de groene tuin.

Er zijn kamers in het oude pakhuis waar je de sfeer van weleer kunt proeven, met uitzicht op de Zaan en kamers in de tuin met uitzicht op deze oude molenschuur, met eigen terras. In de sfeervolle kamers is de techniek wèl van deze tijd: het huis is geheel verduurzaamd en sinds 2019 ook gasloos.

De B&B ligt direct aan een fietsroute en heeft een eigen aanlegsteiger, waar je direct met de sloep kunt afmeren.

Voor gasten die met de auto komen is er parkeerruimte op eigen terrein en fietsers kunnen hun fietsen stallen in de schuur.

Door de centrale ligging zijn er veel mogelijkheden: stadbezoek in Amsterdam, Haarlem, Hoorn of Alkmaar, de mooie huizen en molens van de Zaanstreek, strand & duinen op een half uur afstand en niet te vergeten wandel- en fietsroutes om de hoek!

Saenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - WormerSaenliefde - Veerdijk 62 - Wormer


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.