Slapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - Arkel

Slapen in de Molen (Jan van Arkel)

TYPE

Molen

PERSONEN

12 personen

LOCATIE

Arkel
Slapen in de Molen (Jan van Arkel)

Ben je op zoek naar een unieke plek om te overnachten? Kom dan slapen in deze prachtige molen uit 1851. De molen is te vinden in het dorp Arkel in Zuid-Holland. Vanaf hier kun je vele bezienswaardigheden en daguitjes plannen. De molen is onlangs omgebouwd en herbergt een aantal mooie kamers.

De kamers in de molen zijn stuk voor stuk uniek ingericht. De oude elementen van de bijna 200 jaar oude molen zijn overal terug te herkennen. De kamers hebben allen boxspring en verschillende kussens naar keuze. De luxe badkamers zijn zeer modern.

In deze B&B is het ontbijt optioneel. Bij het boeken van je kamer kun je een ontbijt bijboeken. Vers gebakken broodjes, sapjes, divers beleg en uiteraard kaas uit de polder. In deze bed and breakfast wordt dit alles mooi verzorgd in een ontbijtmand. Zodat je lekker kunt ‘picknicken” in bed of comfortabel aan tafel.

In de provincie Zuid-Holland is van alles te beleven voor zowel mensen die van drukte als rust houden. Kun je bijvoorbeeld geen genoeg krijgen van molens dan kun je de molens van Kinderdijk bezoeken. Vestingstadje Gorinchem ligt op 5 minuten rijden vanaf de molen, hier vind je diverse leuke horeca. Wil je liever de natuur opzoeken? Ga dan wandelen of fietsen door Nationaal Park de Biesbosch.

Foto’s van: Ingrid Bot, Momenten in beeld

Slapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - ArkelSlapen in de Molen (Jan van Arkel) - Vlietskade 1004 - Arkel


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.