Vakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - Rouveen

Vakantieboerderij ‘An Diek’

TYPE

Vakantie­boerderij

PERSONEN

6

LOCATIE

Rouveen
Vakantieboerderij 'An Diek'

Vakantieboerderij ‘An Diek’ is een Rijksmonumentale boerderij aan de 12 kilometer lange Oude Rijksweg (Diek) die door de dorpen Rouveen en Staphorst ligt. De boerderij is gebouwd in 1850 en tot 2010 in deze staat bewoond. In 2016 is de boerderij gekocht door de familie Kin en in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd tot luxe vakantieboerderij.

De boerderij biedt ruimte aan 6 personen en beschikt over een slaapkamer en luxe badkamer met sauna op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een tweede badkamer. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om van een heerlijke vakantie te genieten.

Bij de boerderij is voldoende buitenruimte om uw auto en eventuele fietsen te parkeren. De boerderij is rookvrij en huisdiervrij.

Kom overnachten in deze prachtig verbouwde boerderij. De authentieke details van de boerderij zijn volop aanwezig. Daarnaast is aan comfort geen gebrek. Ervaar het zelf!

Vakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - RouveenVakantieboerderij ‘An Diek’ - Oude Rijksweg 243 - Rouveen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.