Walburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - Arnhem

Walburgis Residenties

TYPE

Kerk/klooster

PERSONEN

20 personen

LOCATIE

Arnhem
Walburgis Residenties

In de 700 jaar oude imposante Walburgiskerk in het centrum van Arnhem kun je op een bijzondere manier overnachten. In de iconische torens zijn zes unieke, luxe hotelkamers gecreëerd met ieder een eigen stadsthema, waarbij Trots en Historie centraal staan. Burgers’ Zoo, het Kröller-Müller Museum en Park Sonsbeek vormen onze Trots. Koning Lodewijk Napoleon, het Romeinse Fort in Meinerswijk en de Slag om Arnhem met de beroemde Rijnbrug zijn deel van de Historie van Arnhem. Slapen in de middeleeuwse torens, waarin zelfs koning Lodewijk Napoleon ooit zijn voetstappen zette, is een hele beleving. Deze kerk heeft een enorm rijke geschiedenis en dat voel je!

De kamers

Er zijn twee- en vierpersoons verblijven beschikbaar en elke kamer is ingericht met elementen uit het gekozen stadsthema. In de kamers ervaar je een mooie combinatie van rijke historie, hedendaagse luxe en comfort. De kamers zijn ook geschikt voor zakelijk verblijf, er is gratis wifi aanwezig. Elke kamer beschikt over een compleet uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koelkast, vaatwasmachine, keukengerei en een Nespresso-apparaat. Daarnaast is er in elke kamer een privé badkamer, een zit-/eethoek en een flatscreen tv met streamingdiensten.

Arnhem

De sfeervolle binnenstad van Arnhem is dé plek om een dagje heerlijk te vertoeven. Je vindt hier meer dan 400 winkels, van de grote winkelketens tot kleine nostalgische winkeltjes, leuke kledingboetiekjes, hippe koffiebarretjes en leuke plekken om heerlijk te eten of een drankje te doen, allemaal vlak om de hoek.

Op loopafstand van de Arnhemse binnenstad ligt een waaier aan prachtige parken, waarvan het Sonsbeekpak het bekendst is. De parken zijn zeer gevarieerd: je vindt er watervallen, meanderende beekjes en mooie bossen op glooiende hellingen, je kunt er uren heerlijk ronddwalen. In het Sonsbeekpark vind je bovendien ook diverse horecagelegenheden en fraaie kunstwerken. Echt een aanrader voor de liefhebber van rust, ruimte en groen!

Walburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - ArnhemWalburgis Residenties - Sint Walburgisplein 1A - Arnhem


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.