Kasteel Engelenburg

TYPE

Kasteel

PERSONEN

41 tweepersoonskamers

LOCATIE

Brummen

❤️ VALENTIJNSACTIE: Je lief laten weten…extra aandacht geven, lieve woorden fluisteren, deze dag nooit vergeten! Er gewoon zijn, je speciaal voelen, luisteren & complimenteren maar elke seconde met jou is voor mij altijd Valentijn!

Vier de liefde met ons Valentijns arrangement. Verras je partner met een romantisch verblijf op Kasteel Engelenburg. Op de hotelkamerwacht een feestelijke fles Vonkelwijn met een doosje bonbons op jullie bij de ontvangst. Laat je ’s avonds culinair verwennen met een heerlijk 5-gangen diner inclusief koffie met friandises in ons sfeervolle restaurant. Ervaar de luxe en onze gastvrijheid om samen in de watten te worden gelegd.

Het Valentijns arrangement bestaat uit:

  • overnachting in een comfort, luxe, Kaapse kamer of suite
  • 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement
  • Koffie/thee met friandises
  • verrassend ontbijt
  • rozenblaadjes en bonbons
  • fles vonkelwijn

De Valentijnsactie is geldig van 10 t/m 19 feb

 

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.