Keizersgracht 213 A - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Keizersgracht 213 A
Vraagprijs: 6.850.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1910
Ligging: aan water, in centrum, vrij uitzicht
Oppervlakte: 486 m²

ARION EN DE DOLFIJN | Een appartement, gelegen op een toplocatie binnen de grachtengordel, dat behoort tot de meest unieke woningen wat betreft uitstraling, buitenruimte, grootte, afwerking en kwaliteit. Het onderscheidt zich door zijn ruime afmetingen, met bijna 10 meter breedte en plafonds van meer dan 5 meter hoog, evenals grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Als onderdeel van een stoer en robuust voormalig bankgebouw is dit appartement met een woonoppervlakte van circa 468 m² doordacht en naadloos geïntegreerd in het geheel. De eigenaren hebben gekozen voor moderne en ingetogen materialen en afwerkingen, die samen met de originele elementen een luxe uitstraling bieden zonder overdadig te zijn.

De volledige woonbeleving is te ervaren op onze website of download ons magazine. Hier kun je ook eenvoudig zelf je bezichtiging inplannen. *See English translation below *

Rondleiding
Het onderscheidende en ruimtelijke LOFT-appartement is in 2017/2018 volledig verbouwd onder architectuur van Interior Studio van Maanen. Het ontwerp richt zich op ingetogen luxe, licht, ruimte, buitenleven en een optimale indeling. Het grootste deel van het appartement bevindt zich op één niveau en biedt een royaal woonoppervlak van 468 m². De imposante woonkamer heeft grotendeels een indrukwekkende plafondhoogte van ruim 5 meter. In het midden van het appartement bevindt zich een patio die extra lichtinval biedt in het zitgedeelte. Het ontwerp streeft naar de perfecte balans om de ruimte optimaal te benutten. Er zijn verschillende zit- en werkplekken, een comfortabel zitgedeelte met open haard en een woonkeuken. Elk deel van het appartement heeft zijn eigen karakter, met uitzicht op de gracht of het prachtige licht van de patio. De verbouwing is uitgevoerd met hoogwaardige materialen en smaakvolle details, wat resulteert in een luxe uitstraling. Het ontwerp zorgt voor een harmonieuze samenhang tussen licht, kleurgebruik en de open indeling.

Buurtgids
Grootstedelijk wonen aan een van de hoofdgrachten van UNESCO erfgoed. Aan de Keizersgracht op een deel zonder woonboten en met een mooi uitzicht op Onze Lieve Vrouwenkerk en Westertoren.
De huidige bewoners vinden in de directe omgeving een rijk aanbod van speciaalzaken (bakkerij, kaasboer, bloemist, patisserie e.d.), traiteurs en de supermarkt (AH/Jumbo).
Ook zijn er een tal van lekkere koffietentjes en fijne restaurants te vinden. Via de Rozengracht is er een goede ontsluiting naar de Ring A10. Op de Rozengracht stoppen tramlijnen 10, 13, 14 en 17 en diverse buslijnen.
Via de metro op het Rokin zijn zowel het Centraal station als station Zuid binnen 10 minuten bereikbaar

Bij de presentatie van deze woning op onze website, hebben we de leukste hotspots in de buurt verzameld.

Bijzonderheden
• Gebruiksoppervlakte wonen circa 468 m²
• Stadstuin van circa 115 m²
• Gelegen op eigen grond
• Interieurarchitect Interior Studio van Maanen
• Servicekosten VvE € 365,– per maand
• Volledig gerenoveerd in 2017
• Rijksmonument
• Rijksbeschermd stadsgezicht
• Onderdeel UNESCO Werelderfgoed

Kijk voor meer informatie op de website van het Nationaal Monumenten Portaal, Restauratiefonds en Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed met betrekking tot mogelijke subsidies.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Keizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - AmsterdamKeizersgracht 213 A - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.