Huis Van Meerten - Oude Delft 199 - Delft

Huis Van Meerten

TYPE

Stedelijk

CAPACITEIT

100 mensen

LOCATIE

Delft
hendrickdekeyser.nl

Huis Van Meerten is een wel heel bijzondere locatie. Want waar kunt u nou zij aan zij zitten met historische elementen uit (onder meer) de Gouden Eeuw? Feest erop los in een van de lichte ruimtes, organiseer een presentatie in de schitterende hal of dineer terwijl u uitkijkt op de tuin.

Midden in het centrum van Delft staat Huis Van Meerten. Dit bijzondere herenhuis draagt de naam van een fanatieke verzamelaar van bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair. En dat is te zien. Stap binnen en verbaas u over de hoeveelheid licht, de gigantische hal en over het feit dat echt óveral wat te zien is. Van historische bouwfragmenten tot een indrukwekkende mozaïekvloer, prachtig glas-in-lood of de opvallende gevel van natuursteen. Dit droomhuis, dat Lambert van Meerten in 1892 voor zichzelf liet bouwen, is een evenementenlocatie waar u u tegen zegt. Statig en warm tegelijk. Ook fijn: de verschillende ruimtes hebben ieder een hele eigen sfeer.

De verschillende ruimtes, hebben met elkaar gemeen dat ze statig en tegelijkertijd warm en intiem aanvoelen. Kies voor een ceremonie in de hal, met aansluitend een receptie met uitzicht op de tuin, of ga voor een presentatie in een van de andere vertrekken. De verschillende ruimtes lenen zich ook goed voor break-out sessies. Teken voor deze vergaderruimte in Delft of boek Huis Van Meerten voor een ander bijzonder event. Er zijn volop mogelijkheden, we leggen ze graag aan u voor.

Huis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - DelftHuis Van Meerten - Oude Delft 199 - Delft


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.