Nog één mo(nu)ment, graag!

Mensen die van monumenten houden, landen op het Monumentenportaal! Naast honderden monumenten waarin je bijvoorbeeld kunt, logeren, vergaderen of trouwen, tref je er ook monumenten aan om in te leven: monumenten die te koop of te huur worden aangeboden door de NMo Monumenten Makelaars.

Nieuw op het Monumentenportaal is de blog ‘Eén mo(nu)ment, graag!’. Deze blog wordt binnenkort gelanceerd en geeft een bijzonder kijkje in een monument dat te koop wordt aangeboden. ‘Eén monument, graag!’ is naast een luchtig ‘gluren bij de buren’ een mooie kijk op het monument: de cultuurhistorische achtergrond, de verhalen achter het monument en de bijzondere details komen ook aan bod. Kortom: een blog om niet te missen!

Sarah Saarberg,  professioneel blogger en redacteur/schrijver zal, voor het Monumentenportaal verschillende monumenten die te koop staan bezoeken. Sarah is hoofdredacteur van de regionale glossy ‘Gooische TamTam’ Magazine en medehoofdredacteur van Singer Magazine, de jaarlijkse uitgave van Museum Singer Laren. Zij schrijft daarnaast voor zowel commerciële als landelijke publiekstijdschriften.

Sarah’s vlotte pen leverde Sarah eerder redactionele bijdragen aan de Nederlandse uitgave van Christie’s International Real Estate Magazine, alsook aan andere magazines waarin zij hoogwaardig vastgoed op leeswaardige wijze wist te beschrijven.

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.