Molen De Haan - Noordwal 3 - Brouwershaven

Molen De Haan

TYPE

Molenaars­woning

PERSONEN

5-6 personen

LOCATIE

Brouwershaven
Molen De Haan

Adem 300 jaar geschiedenis en frisse, zilte lucht in op het mooiste vakantieplekje van Zeeland. Gebouwd in 1724 kijkt ‘De Haan’ al drie eeuwen uit over de Grevelingen en het oude havenstadje Brouwershaven. In 2018 is de molen volledig gerestaureerd, zodat het nog steeds zijn authentieke charme behoudt. Voor een zeer aangenaam verblijf is de molen van alle gemakken voorzien. Gelegen aan de pittoreske jachthaven van Brouwershaven en op slechts vijf minuten lopen van zowel het historische stadscentrum als het strandje aan de Grevelingen, is de locatie perfect voor een ontspannen vakantie.

Op de begane grond bevindt zich een open woon/eetkamer met vloerverwarming. De volledig ingerichte keuken en grote eettafel bieden comfortabele zitplaatsen voor maximaal zes personen. ’s Avonds kun je heerlijk ontspannen bij de kleine gashaard in één van de comfortabele fauteuils. Drie buitendeuren bieden direct toegang tot een mooi, omheind buitenterrein. Hier kun je genieten van het uitzicht op de haven en de boten, terwijl je geniet van een glas wijn. Dankzij de unieke, ronde opstelling van de tuin rondom de molen, is er altijd een zonnig plekje te vinden.

Een trap leidt van de begane grond naar het eerste slaapgedeelte, geschikt voor twee personen. Hier heb je toegang tot een kleine maar functionele badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanaf deze verdieping heb je al uitzicht over de dijk naar het prachtige Grevelingenmeer. Wat een geweldige manier om wakker te worden!

Een andere trap brengt je naar het tweede slaapgedeelte, geschikt voor maximaal vier personen. In de molen ‘De Haan’ kun je  genieten van een unieke vakantie-ervaring en heb je een authentieke molen helemaal voor jezelf!

Molen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - BrouwershavenMolen De Haan - Noordwal 3 - Brouwershaven


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.