The Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - Alkmaar

The Fallon Hotel Alkmaar

TYPE

Cellen­complex

PERSONEN

102 kamers

LOCATIE

Alkmaar
The Fallon Hotel Alkmaar

Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Hotel Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Met faciliteiten als Chromecast, een flatscreen televisie en een Nespressomachine op de kamer, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid garandeert The Fallon een ontspannen verblijf. Leuke bezienswaardigheden als de Alkmaarse kaasmarkt en een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maken een zakelijk verblijf of een heerlijk weekendje weg in eigen land meer dan comfortabel.

The Fallon is ook beschikbaar voor locatieverhuur! Klik hier voor meer informatie.

The Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - AlkmaarThe Fallon Hotel Alkmaar - Prins Bernhardlaan 16 - Alkmaar


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.