tHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - Epen

tHuis aan de Beek

TYPE

Vakantie­woning

PERSONEN

Studio 2p en Loft 4p of (gekoppeld) 6p

LOCATIE

Epen
tHuis aan de Beek

De twee luxe, volledig ingerichte, vakantieappartementen van tHUIS aan de BEEK zijn gelegen in het buitengebied van Epen (Zuid-Limburg), in het buurtschap Terziet. De appartementen, een studio-appartement (2 personen) en een loft-appartement (4 personen), zijn onderdeel van een voormalige boerenhoeve gelegen in een beekdal in het zuidelijkste puntje van Nederland.
Terziet is onderdeel van een beschermd dorpsgezicht gelegen midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het Heuvelland wordt in de volksmond ook wel Klein-Zwitserland genoemd. De streek wijkt namelijk sterk af van de rest van Nederland.

Je hebt hier tal van bronnen en bronbeken, hellingbossen, holle wegen, hoogstambomen en weelderig begroeide bermen met nogal wat zeldzame bloemen en planten. Het wordt ook wel het ‘bronnenland’ genoemd.
De bronbeken monden allemaal uit in de Geul. Twee van deze beken (met watervalletjes!) lopen door de tuin van tHUIS aan de BEEK.

tHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - EpentHuis aan de Beek - Terzieterweg 7 - Epen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.