Beethovenstraat 233 - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Beethovenstraat 233
Vraagprijs: 760.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1960
Ligging: aan park, vrij uitzicht
Oppervlakte: 82 m²

In de mooie Rijksmonumentale ‘Princesseflat’ bieden wij nu dit 3 kamer appartement van 82 m2 aan gelegen op de 5de etage van het complex. De woning beschikt over een beveiligde entree, een lift naar de verdieping, een handige berging in de onderbouw en maar liefst twee comfortabele balkons waarvan één op het zonnige Zuiden en één met uitzicht op het groene Beatrixpark. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, dit tijdvak is ingegaan op 3 februari 2022. Er zullen geen kosten meer voor koper bijkomen inzake de erfpacht.

De woning is zeer centraal gelegen op een zeer geliefde locatie in Amsterdam zuid aan de mooie Beethovenstraat, op loopafstand van alle geliefde luxe winkels en de bekende markt aan het Minervaplein. Het Beatrixpark kan bijna de achtertuin worden genoemd dus voor een ontspannen wandeling hoeft u alleen maar het complex uit te lopen.

Het geheel verkeert in een casco staat, koper zal zelf de woning geheel naar eigen smaak en wens dienen af te werken. Er zijn vele mogelijkheden om er een absolute droomwoning van te maken, waarbij één van de mogelijkheden is om de muur tussen de keuken en woonkamer door te breken en er een prachtige open woonkeuken te realiseren (met de juiste toestemmingen).

Indeling:
Vanuit de ruime en nette centrale entree wordt via de lift het appartement op de vijfde verdieping bereikt. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Eerste slaapkamer met wastafel. Tweede royale slaapkamer met vaste kasten. Badkamer v.v. ligbad en wastafel. Separaat toilet. Separate stook- en wasruimte. Dichte keuken met toegang tot het eerste balkon met zicht op het Beatrixpark. Lichte woonkamer met grote raampartijen, open haard en toegang tot het tweede ruime balkon gelegen op het Zuiden.
Voorts is er een separate privé berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Gelegen in de Rijksmonumentale ‘Princesseflat’
– In 1961 gebouwd door architect Mart Stam in de kenmerkende Y-vorm
– De VvE wordt professioneel beheerd door ‘Vastgoed advies van Luijk’.
– VvE bijdrage €252,39 per maand.
– Dagelijks is er een huismeester aanwezig
– Gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond
– De erfpacht is reeds eeuwigdurend afgekocht, er zijn geen kosten meer voor de koper.
– De woning dient intern gerenoveerd te worden door de koper.
– De woning zal worden verkocht met een ouderdoms- niet zelfbewonings- en asbest clausule.
– De cv ketel dient weer opnieuw aangesloten en goed functionerend te worden gemaakt door de koper.

Oplevering in overleg, kan echter spoedig.

Beethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - AmsterdamBeethovenstraat 233 - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.