Herengracht 476 - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Herengracht 476 1017 CB AMSTERDAM
Huurprijs: Prijs op aanvraag
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 916 m2
Oppervlakte perceel: 1366 m2

Nu te huur, één van de mooiste dubbele herenhuizen van Amsterdam aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam, ter hoogte van de Vijzelstraat en Nieuwe Spiegelstraat. Ondanks wijzigingen in de 18e en 19e eeuw is het gebouw nog steeds één van de best bewaarde voorbeelden van een dubbelbreed Amsterdams grachtenpaleis uit de tweede helft van de 17de eeuw.

De gevel is uitgevoerd in de stijl van het Hollands Classicisme. In 1729 werden huis en gevel gemoderniseerd met vooraanstaande kunstenaars zoals van Logteren en Jacob de Wit. Het interieur kreeg een monumentaal trappenhuis. Jacob de Witt maakte een grote plafondschildering voor het huis. Achter het huis is een prachtige aangelegde tuin met één van de fraaiste tuinhuizen van Amsterdam.

Locatie:

Het centrum is het meest bruisende deel van Amsterdam met in het hart daarvan de grachtengordel. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en veel verschillende cafés/restaurants. Het Rembrandtplein en het Leidseplein zijn tevens op loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer.

Meer informatie via huren@hendrickdekeyser.nl en/of via Van Dijk en Ten Cate Vastgoedadviseurs

Herengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - AmsterdamHerengracht 476 - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.