Hoofdweg 683 - Hoofddorp

Hoofddorp

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Hoofddorp
Adres: Hoofdweg 683
Vraagprijs: 1.450.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1912
Ligging: in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Oppervlakte: 266 m²

– Prachtig gerestaureerde, luxe stadsvilla in het centrum van Hoofddorp
– Smaakvol ingericht met een mix van moderne en klassieke elementen
– Van alle luxe voorzien met onder meer een bioscoop en een moderne woonkeuken
– Ideaal voor een (groot) gezin: er zijn vier slaapkamers en twee badkamers

Locatie
– In het centrum van Hoofddorp met op loopafstand gezellige horeca, theater en een
modern winkelcentrum
– Bushaltes op steenworp afstand, vanaf het CS Hoofddorp ben je zó in de stad of op
Schiphol
– Centraal gelegen in de Randstad met uitvalswegen naar alle grote steden om de hoek

Duurzaamheid
– Zeer energiezuinig, voorzien van label A
– De huidige eigenaren hebben de gehele woning recent voorzien van dubbele beglazing

Nog een paar bijzonderheden:
– Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning
– Er is een waterfilteringssysteem en een professionele waterontharder ingebouwd
– Het centrale stofzuigsysteem van Beam maakt van het schoonmaken een koud kunstje
– Het domotica systeem van Fibaro maakt het mogelijk om met één druk op de knop bijna
de gehele woning te bedienen

Het huis
Deze vrijstaande villa in het centrum van Hoofddorp is meer dan een huis. Het is een thuis. De authentieke details van een voorname stadvilla van weleer zijn gecombineerd met de luxe en comfort van deze tijd. En het resultaat mag er zijn: Een royale woning met ruimte voor het hele gezin.

Vanuit de entree met grote garderobe kom je meteen in de sfeervolle woonkamer met een gashaard. De grote glazen pui aan de achterkant laat een zee van licht binnen en kijkt uit op de fijn besloten tuin. Een oase van rust waar je heerlijk kunt ontspannen.

Nieuw aangebouwd is de grote en moderne woonkeuken: Een lust voor het oog voor iedere (hobby)kok. Alle denkbare inbouwapparatuur is aanwezig evenals veel werkruimte. Door de vrije hoogte en de grote pui is dit niet alleen een heerlijke plek om te koken, maar ook om gasten te ontvangen of aan het begin van de dag van een ontbijt te genieten. Onder deze aanbouw is een bijzondere ruimte gecreëerd: een thuisbioscoop. Dé plek om van de nieuwste films, series of sportwedstrijden te genieten!

Op de begane grond, in het voormalige koetshuis, bevindt zich de luxueuze masterbedroom. Een compleet eigen deel van de woning waar je alle comfort van een hotelkamer treft: een privé badkamer met sunshower, infraroodpaneel, stoomcabine en sauna. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor een kleedkamer op de verdieping van deze kamer.

Via het fraaie trappenhuis, met de prachtige, karakteristieke ramen, kom je op de eerste verdieping. Hier zijn twee ruime slaapkamers te vinden evenals de tweede badkamer. Deze heeft een ligbad, wastafel in meubel, inloopdouche en toilet. Daarnaast is ook een praktische wasruimte gemaakt met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier hangt ook de c.v.-ketel.

Tot slot is er op de tweede verdieping een ruime, vierde slaapkamer. Door een paar eenvoudige handelingen creëer je van het dakraam een inpandig balkon! Een heerlijke plek om van het zonnetje te genieten.

De tuin
In de nette voortuin is ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen terrein. De besloten achtertuin is een oase van rust middenin het bruisende centrum. Deels beplant en deels betegeld met een terras langs de woning met ruimte voor een grote tuintafel. Daarnaast is er ook een fijne zithoek gemaakt onder een overkapping. Er is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden!

Hoofddorp
Toen de Haarlemmermeerpolder werd drooggemalen is Hoofddorp in het centrum van de polder als belangrijkste plaats ontstaan. Hier zetelt de gemeente, zijn theaters, een groot winkelcentrum, het NS station, alle denkbare scholen, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Nieuw Vennep ontwikkelde zich mee en vandaag de dag grenzen deze twee plaatsen bijna aan elkaar. Met Luchthaven Schiphol op de grens met Amsterdam is Haarlemmermeer een belangrijke gemeente in de Randstad. Er is hier veel bedrijvigheid, de vroegere agrarische bedrijven maken meer en meer plaats voor een andere invulling, maar toch blijft het karakter van de polder behouden. Het NS station ligt op een minuut of vijf fietsen van het huis en biedt frequente, snelle, over het algemeen rechtstreekse verbindingen met Schiphol, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en Rotterdam. De goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto maakt dat Hoofddorp een prima plek is om te wonen.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Eveleens Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - Hoofddorp


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.