Hoofdweg 683 - Hoofddorp

Hoofddorp

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Hoofddorp
Adres: Hoofdweg 683
Vraagprijs: 1.600.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1912
Ligging: in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Oppervlakte: 266 m²

-Vrijstaande stadsvilla met besloten tuin met overkapping
-Parkeren op eigen terrein in het centrum van Hoofddorp
-Met woonkeuken en bioscoop
-Vier slaapkamers, twee badkamers, waskamer
-Studiojvz.com tekende voor de restauratie

Locatie
-In het centrum van Hoofddorp
-Fietsafstand van NS-station, 1 halte naar Schiphol, slechts een paar naar Amsterdam
-Centrale ligging in de Randstad, vlak bij alle uitvalswegen en grote steden

Duurzaamheid
-Recentelijk geheel voorzien van dubbele beglazing
-Energielabel A

Het huis
Enkele jaren geleden is deze karakteristieke villa in het centrum van Hoofddorp onder architectuur gerestaureerd (studiojvz.com – Jeroen van Zwetselaar). En de afgelopen paar jaar zijn de laatste noodzakelijke zaken ook aangepakt, waaronder dubbele beglazing in de hele woning. Dit heeft er voor gezorgd dat er nu een prachtig, vrijstaand, modern woonhuis te koop wordt aangeboden. Met alle karakteristieke details van een voorname stadsvilla van vroeger, gecombineerd met de luxe van deze tijd.

Deze stadsvilla heeft een chique uitstraling en ligt in het oude centrum van Hoofddorp, op de hoek met de Kruislaan. Aan de overkant van het water ligt het uitgebreide winkelcentrum van Hoofddorp. Alle denkbare voorzieningen zoals theater, bioscopen, horeca, scholen en openbaar vervoer, inclusief een NS station zijn op loop/fietsafstand bereikbaar.

De entree heeft een grote garderobe en leidt direct tot een sfeervolle woonkamer met een gashaard waarnaast de tv op een vernuftige wijze is ingebouwd. De grote glazen pui aan de achterkant geeft veel daglicht en kijkt op de besloten tuin. Nieuw aangebouwd is de moderne woonkeuken waaronder zich een grote kelder bevindt die is ingericht als thuisbioscoop. De keuken is modern, heeft een open haard en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Aan alle kanten is sprake van daglichtinval, ook vanaf het dak.

De masterbedroom bevindt zich in het voormalige koetshuis. Een eigen afdeling met een grote slaapkamer, een badkamer met onder meer een sunshower, infrarood paneel, stoomcabine en een sauna alsook een kleedkamer op de verdieping.

Op de eerste verdieping, die via een fraai traphuis bereikbaar is, bevinden zich twee royale slaapkamers aan de voorkant van het huis, een meer dan royale waskamer en een grote tweede badkamer met een inloopdouche, wastafel, ligbad en een toilet.

De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en is ingericht als vierde slaapkamer. Via een ingenieus systeem (Velux cabrio) vormen de dakramen een inpandig balkon als je ze openzet.

Daarnaast zijn alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, is er een waterfilteringssysteem evenals een professionele waterontharder ingebouwd, en is er door het hele huis een centraal stofzuigsysteem van Beam geïnstalleerd. Een domotica systeem van Fibaro maakt het mogelijk om, indien gewenst, bijna de gehele woning via een app te bedienen.

Hoofddorp
Toen de Haarlemmermeerpolder werd drooggemalen is Hoofddorp in het centrum van de polder als belangrijkste plaats ontstaan. Hier zetelt de gemeente, zijn theaters, een groot winkelcentrum, het NS station, alle denkbare scholen, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Nieuw Vennep ontwikkelde zich mee en vandaag de dag grenzen deze twee plaatsen bijna aan elkaar. Met Luchthaven Schiphol op de grens met Amsterdam is Haarlemmermeer een belangrijke gemeente in de Randstad. Er is hier veel bedrijvigheid, de vroegere agrarische bedrijven maken meer en meer plaats voor een andere invulling, maar toch blijft het karakter van de polder behouden. Het NS station ligt op een minuut of vijf fietsen van het huis en biedt frequente, snelle, over het algemeen rechtstreekse verbindingen met Schiphol, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en Rotterdam. De goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto maakt dat Hoofddorp een prima plek is om te wonen.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Eveleens Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - HoofddorpHoofdweg 683 - Hoofddorp


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.