Kloosterstraat 8 - Goirle

Goirle

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Goirle
Adres: Kloosterstraat 8
Vraagprijs: 720.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1870
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 201 m²

Dit unieke karakteristieke pand is gelegen in het dorpshart van Goirle. Momenteel wordt het pand gebruikt als zijnde kapsalon. Daar het bestemmingsplan ruimte biedt voor woon-, werk- of detailhandel locatie, is het pand voor meerdere doeleinden geschikt. Zo zou u beneden werken en boven wonen kunnen combineren. Het pand is op de gemeentelijke monumentenlijst bijgeschreven anno 1990.

Dit prachtige pand is gelegen in het gezellige centrum van Goirle met vele voorzieningen binnen handbereik. Een supermarkt op loopafstand, diverse scholen, sportfaciliteiten, zwembad, eetgelegenheden, Beekse Bergen, parken en natuurgebied, winkelcentrum De Hovel, u heeft het allemaal tot uw beschikking. De locatie is per openbaar vervoer en auto goed bereikbaar en de uitvalswegen de A58 en N630 zijn tevens snel bereikbaar. Dit kan handig zijn voor eventuele klanten.

• Perceeloppervlakte: 400 m²
• Woonoppervlakte: 201 m²
• Inhoud: 854 m³
• Bouwjaar: 1870

Indeling van de woning
Begane grond
Bij binnenkomst in de salon kunnen de authentieke details van dit pand u niet ontgaan. De sierlijsten, ornamenten, het hoge plafond en de trapopgang springen direct in het oog. De hoogwaardige afwerking valt ook niet aan het oog te ontspringen en de hoogglans plavuizenvloer brengt nog meer charme met zich mee. Gecombineerd met de grootte van deze salon is het een prachtige royale ruimte voor een winkelbedrijf of kantoor. Aan de andere kant zou ook een royale woonkamer en open keuken met groot kookeiland niet misstaan. In de salon treft u de meterkast, inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin. Een halletje brengt u bij de nette toiletruimte, ruime keuken en de bijkeuken. De keuken is uitgerust met een recht keukenmeubel voorzien van een heet waterkraan, koelkast, voldoende opbergruimte en een grote raampartij, met zicht op de tuin. In de bijkeuken treft u de witgoedaansluitingen en cv-ketel opstelling. Er is tevens een raam aanwezig om te kunnen luchten, deur naar de tuin en toegang tot de vliering middels een vlizotrap. Op de vliering treft u extra opbergruimte.

1e verdieping
De ruime en lichte overloop brengt u een drietal deuren die allen op dezelfde royale zolderkamer uitkomen. Behalve ruimte, raampartijen en een prachtige dakconstructie heeft deze kamer nog niet veel te bieden. De ruimte leent zich perfect voor een slaapverdieping met badkamer. De deuren zijn immers al aanwezig. De verdieping leent zich ook uitstekend als kantoorruimte; het is prachtig pand met veel mogelijkheden.

Tuin
De tuin is ruim en voorzien van sierbestrating, diverse beplanting en omheind door een haag. Met het uitvalscherm creëert u met gemak een schaduwrijke plek. Dit is nog niet alles; achter de haag bereikt u een royale bestrate parkeerplaats. Deze bereikt u via het hoge metalen hekwerk langszij het pand. Handig voor uw clientèle of perfect om een mooie aangelegde tuin te creëren.

Kortom, dit veelzijdige pand heeft u veel te bieden.

De bijzonderheden van deze woning:
• Uniek, karakteristiek 18e -eeuws pand
• Authentieke details behouden
• Hoogwaardige afwerking
• Momenteel dienstdoend als kapsalon
• Beschikbaar als woon-, werk- of detailhandel locatie
• Bestemmingsplan biedt mogelijkheden
• Royale, prachtig afgewerkte kapsalon, met airconditioning
• Royale zolderverdieping; deze dient nog aangepakt te worden
• Heerlijke tuin gelegen op het zuidwesten
• Royale achtergelegen parkeerplaats
• Gelegen in het dorpshart
• Vele nabijgelegen voorzieningen

Kloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - GoirleKloosterstraat 8 - Goirle


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.