Londensekaai 11 - Middelburg

Middelburg

TYPE

Monument

KAMERS

7 kamers

LOCATIE

Middelburg
Adres: Londensekaai 11 4331 JG MIDDELBURG
Huurprijs: € 1.950
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Centraal gelegen aan de waterkant, vlakbij station
Oppervlakte: 210 m2
Oppervlakte perceel: 80 m2

Achter deze hoge 18de-eeuwse lijstgevel bevindt zich een oorspronkelijk 16de-eeuws pand. Een schitterende plek om te wonen in een statig woonhuis aan de Londensekaai met veel prachtige kenmerken waaronder een historisch getimmerde complete spiltrap en een rijkelijk bewerkt houten tochtportaal. Met vier slaapkamers en tuin is deze woning zeer geschikt voor een gezin.

Indeling

Begane grond

Vanaf de kade stapt u een grote sfeervolle hal (11 m2) binnen langs de prachtig bewerkte statige voordeur. Gelijk valt het rijkelijk bewerkte houten tochtportaal op welke het voorhuis met het achterhuis scheidt, met daarachter een houten spiltrap. Op de begane grond van het voorhuis bevindt zich aan de rechterkant een kleine voorkamer (13 m2) met hoekschouw. Deze ruimte biedt, door middel van een dubbele tussendeur, ook toegang tot de achterkamer (25 m2). De achterkamer heeft een plavuizenvloer met grote en kleine in ruitpatronen gelegde tegels en heeft zicht op de tuin. Opvallend is de hoogte van beide kamers en de grote raampartijen.

In de lange gang, voorzien van natuurstenen tegels, is een separaat toilet met daarnaast verschillende ingebouwde kasten en de deur naar de tuin. De heerlijk diepe beschutte tuin is ca. 80 m2. Aan het einde van de gang is de keuken (11 m2). Achter de keuken is een bijkeuken (3 m2) met authentieke wastrog, tegeltjes en pomp.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers (resp. 24 m2 en 28 m2). Tussen deze twee kamers is een badkamer met twee wastafels, douche en toilet. Vanuit beide (slaap)kamers is de badkamer toegankelijk. Eveneens bevindt zich in het achterhuis op dezelfde hoogte, boven de keuken, een kleine opkamer (13 m2) met wastafel en balkon.

Tweede verdieping

De spiltrap voert u naar de tweede verdieping waar zich eveneens twee slaapkamers (26,4 m2 en 19,6 m2) bevinden. De vliering (ca. 17 m2) erboven, te bereiken middels een vlizo trap, functioneert als bergruimte en opstelplaats voor de CV-installatie en mechanische ventilatie.

Meer weten?

Voor een bezichtiging of meer informatie kunt u direct contact opnemen met De Monumentenmakelaar te Middelburg, tel. 0118-674800.

Londensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - MiddelburgLondensekaai 11 - Middelburg


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.