Vlamingstraat 88 A - Delft

Delft

TYPE

Monument

KAMERS

2

LOCATIE

Delft
Adres: Vlamingstraat 88 A
Vraagprijs: 259.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1875
Ligging: aan water, in centrum
Oppervlakte: 44 m²

Opzoek naar een op te knappen woning aan een sfeervolle gracht in Delft?

Op één van de mooiste plekjes van Delft ligt deze op te knappen benedenwoning. De woning is in de tweede helft van de 19e eeuw gebouwd als winkelwoonhuis en beschikt over een lichte woonkamer, eenvoudige sanitaire voorzieningen en een buitenruimte. De woning dient gerenoveerd te worden.

De ligging is prachtig aan de Vlamingstraat met uitzicht over de gezellige gracht om de hoek van de Markt. De historische binnenstad van Delft, het gezellige Doelenplein, de Doelentuin, winkels en gezellige horeca zijn op korte loopafstand. In 10 minuten lopen ben je bij het centraal station en de tram- en bushalte bevinden zich aan het eind van de straat. Het natuur en recreatiegebied Delftse Hout en ook scholen (basis en middelbaar onderwijs) zijn op korte loop/fietsafstand. De locatie is vanaf de snelweg gemakkelijk en snel met de auto aan te rijden, in de omgeving is er parkeergelegenheid voor vergunninghouders.

De woning kan als volgt ingedeeld worden:

Begane grond:
– Woon aan de voorzijde
– Open keuken met eethoek
– Slaapkamer met badkamer en-suite
– Buitenruimte aan de achterzijde

Bijzonderheden/kenmerken:
– Bouwjaar ca. 1875;
– Woonoppervlakte 44m2;
– Inhoud 199m3;
– VVE is actief, maar heeft thans geen reservefonds;
– Gemeentelijk monument, nummer: 96-0492;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– ‘As is, where is’ clausule van toepassing;

Oplevering in overleg.

Interesse in deze benedenwonig? Schakel uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen
Adressen van NVM Aankoopmakelaars vindt u op Funda.nl

Vlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - DelftVlamingstraat 88 A - Delft


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.