Villa Oud Groevenbeek

Vlogserie #2 Villa Oud Groevenbeek

Vlog #2 Villa Oud Groevenbeek

Een eigen wijngaard, vele kassen, een washuisje, een koetshuis en zelfs een watertoren! In het midden van dit al staat een prachtig Art Nouveau paleisje: Villa Oud Groevenbeek van NMo-lid Natuurmonumenten. Deze monumentale villa ligt verborgen in de Veluwse bossen en moest ooit een zelfvoorzienend landgoed worden, met oog voor natuur en esthetiek. Helemaal zelfvoorzienend is het nooit geworden maar een lust voor het oog is het zeker! Vlogger Jelle van Shot of Culture mocht er naar hartenlust rondbanjeren en in de bloedhete kas zelfs een slokje proeven van de eigengemaakte wijn. Die fles is inmiddels leeg kunnen we je verzekeren!

In deze serie nemen vloggers van Shot of Culture je mee langs een aantal (verborgen) pareltjes van het monumentenportaal. Plekken waarvan je misschien niet eens had vermoed dat ze ook voor jou toegankelijk zijn. De komende maanden kun je hier de vlogserie volgen. Bekijk hier vlog #1 de Heeren van Tuil.

Nederland staat bol van monumenten die je het hele jaar door kunt beleven! Maar waar vind je deze bijzondere plekken? Op monumentenportaal.nl vind je monumenten waar je kunt slapen, vergaderen, feestvieren en zelfs wonen.
De vloggers van Shot of Culture hebben een persoonlijke selectie gemaakt uit deze bijzondere monumenten. Plekken waarvan je misschien niet eens had vermoed dat ze ook voor jou toegankelijk zijn. De komende maanden kun je hier de vlogserie bekijken.

Meer weten over Villa Oud Groevenbeek, kijk op deze pagina. Of wil je weten welke monumenten er nog meer het hele jaar door te beleven zijn, kijk dan hier.

 

 

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.