Verborgen trappentour

Van april t/m september 2024 krijg je als bezoeker de kans om onder begeleiding van een gids de geheime gangen, trappen en vertrekken van kasteel Cannenburch te ontdekken.

De gids leidt je via de gewelven en de keuken naar de bel-etage van het kasteel. Vervolgens opent een onopvallende deur, laat je alle overige museumbezoekers achter je en begint de klim richting de toren van het kasteel. Onderweg kom je verschillende dienstruimtes tegen en breng je onder andere een bezoek aan de fragmentenzolder.  De tour eindigt met een prachtig uitzicht op de omliggende waterrijke omgeving vanuit ‘De UI’ van het kasteel.

Datum & tijd: april t/m september, eerste zaterdag en derde woensdag van de maand om 11.00 & 13.00 uur. In de zomervakantie is het ook mogelijk om mee te doen aan een verborgen trappentour op zaterdag 27 juli en zaterdag 10 augustus.
Er is plaats voor maximaal 10 personen per tour.

Duur en toegankelijkheid:De rondleiding duurt circa 1 uur en is in verband met de vele trappen helaas niet geschikt voor kleine kinderen en bezoekers die slecht ter been zijn.

Reserveren: is noodzakelijk

 

Datum

27-07-2024 tot 27-07-2024
 

Locatie

Kasteel Cannenburch
Meer informatie

Delen

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.