Kasteel Cannenburch

TYPE

Kasteel

LOCATIE

Vaassen
Kasteel Cannenburch is gebouwd op de ruïne van een middeleeuws burcht door de Gelderse veldmaarschalk Marten van Rossem. Het kasteel staat aan de rand van een waterrijk park waar de hoogteverschillen tussen de waterpartijen de laatst overgebleven molen nog altijd laten draaien. Kasteel en park zijn te bezichtigen door middel van een (kinder)audiotour waarin de oorspronkelijke bewoners  je meevoeren naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. Dwaal door rijk ingerichte vertrekken, ontdek eeuwenoude schatten en laat je verrassen door schilderijen die tot leven komen.

Reserveer tickets online en start de looproute in de landgoedwinkel van het Bouwhuis. In de Gewelvenkelders van het kasteel vind je de kasteelwinkel en Bij Maarten in ’t Koetshuis is het genieten van lunch, borrel en diner.

Bezoek deze buitenplaats ook eens tijdens een van de vele activiteiten. Kijk voor het actuele programma: Activiteitenprogramma Cannenburch . Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een huwelijk of ontvangst? Wij verzorgen graag een rondleiding op aanvraag en het kasteel beschikt zowel over een rijk ingericht hal als verschillende vergadervertrekken. Ook bieden het statige voorplein en het weelderige park de mogelijkheid tot het organiseren van exclusieve evenementen.

BEZOEK

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.