Gemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - Amsterdam

Gemeenlandshuis Amsterdam

TYPE

Stedelijk

CAPACITEIT

100

LOCATIE

Amsterdam
hendrickdekeyser.nl

Monument aan het water
Een schitterende locatie! Het Gemeenlandshuis, omringd door water, staat prominent op de Diemerzeedijk direct naast de ring A10. De ruime vergaderzalen zijn bijzonder geschikt voor diners tot 80 personen en andere feestelijke gelegenheden tot 100 personen. Het Gemeenlandshuis heeft een grote hal met prachtig stucwerk, een monumentaal trappenhuis en twee vergaderzalen met schouwen en uitzicht op de tuin en het water. In de ruime tuin aan de achterzijde die doorloopt tot aan het water, kan bij mooi weer ook een prachtig diner plaatsvinden. Er is ook een eigen aanlegsteiger, dus kom vooral met de boot!

Hoogheemraadschap
Het Gemeenlandshuis was tweeënhalve eeuw het onderkomen van het ‘Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerdijk’. Dit hoogheemraadschap beheerde de dijk van de Zuiderzee tussen Amsterdam en Muiden. In 1727 verrees dit statige pand, dat met zijn voorname gevel, symmetrische tuinaanleg en twee koetshuizen veel weg heeft van een buitenplaats. Na een uitgebreide restauratie in 2014 is het pand nu een prachtige locatie voor een bijzonder diner.

Beschikbare ruimten
De beletage:
– de grote zaal
– de kleine zaal
Tuin met eigen aanlegsteiger

Maximale Capaciteit
Diner                  80 personen
Receptie          100 personen
Presentatie    70 personen
Trouwen          70 personen

 

Zaalhuur prijzen*
Maandag – donderdag
Eén dagdeel:        € 700,-
Twee dagdelen:  € 1150,-
Drie dagdelen:    € 1450,-

Vrijdag –  zondag
Eén dagdeel:        €  800,-
Twee dagdelen:  € 1250,-
Drie dagdelen:     € 1550,-

* Leden van Vereniging Hendrick de Keyser krijgen 10% korting.

Gemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - AmsterdamGemeenlandshuis Amsterdam - Diemerzeedijk 27 - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.