Gemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - Maassluis

Gemeenlandshuis Maassluis

TYPE

Stedelijk

CAPACITEIT

60

LOCATIE

Maassluis

Monument aan het water
Kom trouwen in de mooiste trouwlocatie in Maassluis! Het schitterend gerestaureerde Gemeenlandshuis is heel mooi gelegen aan de haven. Trouw nu in de stijlvolle grote zaal met een karakteristiek plafond en een zeventiende-eeuwse schouw. Dit alles met schitterend uitzicht over de haven. Het pronkstuk van het pand is de indrukwekkende spiraalvormige houten trap in de hal, perfect voor de trouwfoto’s. Het is mogelijk om aansluitend in deze locatie te overnachten, in het souterrain is een Monument en Bed-appartement gevestigd. Kijk op www.monumentenbed.nl voor meer informatie.

Hoogheemraadschap
Het Gemeenlandshuis werd bijna vier eeuwen geleden door het Hoogheemraadschap gebouwd. Het pand werd gebruikt als uitvalsbasis voor de bewaking van de belangrijke Maasdijk en als sluiswachterswoning (nu Monument en Bed). De dijkgraaf en de hoogheemraden waren voorname heerschappen en het Gemeenlandshuis weerspiegelt die status. Leuk detail is dat het momument vroeger ook al voor ontvangsten, bijeenkomsten en vergaderingen werd gebruikt.

Beschikbare ruimten
Beletage:
– De raadzaal
– De kleine zaal
– De hal

Maximale capaciteit
Trouwen          40 personen
Diner                 40 personen
Receptie         60 personen

Zaalhuur prijzen*
ma-do
1 Dagdeel:           € 450,-
2 Dagdelen:       € 850,-
3 Dagdelen:    € 1.050,-

vr-zo
1 Dagdeel:          € 550,-
2 Dagdelen:       € 950,-
3 Dagdelen:    € 1.150,-

* Leden van Vereniging Hendrick de Keyser krijgen 10% korting.

Gemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - MaassluisGemeenlandshuis Maassluis - Hoogstraat 11 - Maassluis


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.