Huis Timmerman - Noordeinde 5 - Monnickendam

Huis Timmerman

TYPE

Stedelijk

CAPACITEIT

60

LOCATIE

Monnickendam
hendrickdekeyser.nl

Zoekt u naar een unieke locatie, dan wilt u Huis Timmerman niet missen. Maak een onvergetelijke entree terwijl u de monumentale trap afdaalt. Geef een presentatie in de goudleerkamer of vier de liefde terwijl u geniet van lekker eten en drinken. Wij zorgen voor u, en Huis Timmerman zorgt voor het gouden randje.

Stap binnen in Huis Timmerman en verwonder je over deze prachtige evenementenlocatie. Ooit was het een woonhuis; vanaf 1815 deed Huis Timmerman dienst als raadhuis. Dat zie je onder andere terug aan de o-zo-fraaie geveltop met een beeld van de monnik, de personificatie van het Noord-Hollandse Monnickendam.

Het rococo-stucwerk, het vergulde houtsnijwerk en de grote schouwen zorgen voor instant sfeer en klasse. Niet te missen is de grote monumentale trap: de onbetwiste blikvanger, al doet de grote zaal met behang van goudleer er niet voor onder. Huis Timmerman is een locatie waar u geweest wilt zijn.

Bij Huis Timmerman werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn:

 

Huis Timmerman - Noordeinde 5 - MonnickendamHuis Timmerman - Noordeinde 5 - MonnickendamHuis Timmerman - Noordeinde 5 - MonnickendamHuis Timmerman - Noordeinde 5 - MonnickendamHuis Timmerman - Noordeinde 5 - MonnickendamHuis Timmerman - Noordeinde 5 - Monnickendam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.