Huis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - Leeuwarden

Huis Van Eysinga

TYPE

Stedelijk

CAPACITEIT

60

LOCATIE

Leeuwarden
hendrickdekeyser.nl

Gloednieuwe locatie in Leeuwarden
Na jaren van restauratie zijn de deuren Huis Van Eysinga weer open. Vele kennen het pand als het oude Fries Museum en sinds kort weer open als Huis Van Eysinga. Een statige, chique locatie met prachtige stijlkamers.
Huis Van Eysinga is nu geschikt voor huwelijken, presentaties, vergaderingen, diners en borrels. De stijlkamers die in elkaar overlopen zorgen ervoor dat iedere kamer een eigen beleving heeft. Of je nu komt voor een vergadering van 10 personen of een diner van 40 personen, het huis biedt een prachtige sfeervolle ambiance.

Magnefiek herenhuis in Lodewijk XVI-stijl
Het Huis werd gebouwd voor Frans Julius Johan van Eysinga, grietman (kantonrechter) van Doniawerstal en lid van Provinciale Staten van Friesland. Tot in de 19de eeuw was het pand in gebruik als chique woonhuis. In 1881 werd in het Huis Van Eysinga het Fries Museum geopend en tot een paar jaar geleden heeft het deze functie gehouden.

Beschikbare ruimten
– muziekkamer
– ontvangstkamer
– paarse kamer met behangsels
– eetkamer

Maximale capaciteit
Theateropstelling:            50 personen
Diner:                                      40 personen
Receptie:                              60 personen
Presentatie:                        50 personen

Zaalhuur prijzen*
Ma t/m Do:
1 Dagdeel:        € 500,-
2 Dagdelen:     € 700,-
3 Dagdelen:    € 900,-

Alleen ceremonie, maximaal 2 uur: € 300,-

Vr t/m Zo:
1 Dagdeel:        € 550,-
2 Dagdelen:     € 750,-
3 Dagdelen:    € 950,-

Alleen ceremonie, maximaal 2 uur: €350,-

* Leden van Vereniging Hendrick de Keyser krijgen 10% korting.

Huis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - LeeuwardenHuis Van Eysinga - Koningsstraat 1 - Leeuwarden


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.