Terpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - Jannum

Terpboerderij Stilleven

TYPE

Boerderij

CAPACITEIT

Tot 60 personen

LOCATIE

Jannum
Terpboerderij Stilleven
Op de unieke terp van Jannum, onder de zilte lucht van de Waddenzee en tussen de oneindig groene akkers van Noord-Oost Friesland, waar de natuur u liefdevol omarmt met talloze vogels en overweldigende vergezichten, hebben wij een adembenemende rust en stilte gevonden. Die rust en stilte willen we met u delen. Daarom hebben wij onze bijna 200 jaar oude monumentale boerderij ingrijpend verbouwd met respect voor zijn verleden.

Hier beschikt u over twee fraaie vergaderzalen tot 12 personen en de grote monumentale schuur voor grotere groepen. Bijvoorbeeld voor een management- of teammeeting. Ook staan hier een heerlijke tuin, uitstekend vis- en kanowater, uitgestrekte weilanden, kwelders en een overweldigende sterrenhemel tot uw beschikking. Garantie voor een fijne midweek met familie, een gevarieerd teambuildingweekend met collega’s of een outdoorweekend met vrienden.

De comfortabele Terp Seal, met uitzicht over de terp en onze monumentale schuur is standaard ingericht voor 8-10 personen. Is uw groep iets groter, overlegt u dan even met ons over een alternatieve schikking. In deze vergaderzaal vindt u uiteraard de modernste audio-visuele apparatuur voor uw presentaties. Ook kunt u de Greide Seal met z’n entree naar het buitenterras en de tuin gebruiken als vergaderruimte. De Grutte Skuorre, onze grote monumentale rietgedekte schuur met z’n originele gebinten, schoren, juffers en gordingen is zeer geschikt voor bijeenkomsten, workshops en trainingen voor grotere groepen. Gewoon een machtige plek die uw vergadering hier tot een unieke beleving maakt.

Wij kunnen uw vergaderarrangement, zoals een strategieworkshop en Terpsessie, volledig en op maat verzorgen en zelfs uw meeting faciliteren. Wanneer u hier vergadert, wordt u uiteraard ook goed verzorgd qua eten en drinken.

Op de boerderij kan ook worden overnacht! Klik hier voor meer informatie.

 

Terpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - Jannum


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.