Terpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - Jannum

Terpboerderij Stilleven

TYPE

Boerderij

PERSONEN

8

LOCATIE

Jannum
Terpboerderij Stilleven
Op de unieke terp van Jannum, onder de zilte lucht van de Waddenzee en tussen de oneindig groene akkers van Noord-Oost Friesland, waar de natuur u liefdevol omarmt met talloze vogels en overweldigende vergezichten, hebben wij een adembenemende rust en stilte gevonden. Die rust en stilte willen we met u delen. Daarom hebben wij onze bijna 200 jaar oude monumentale boerderij ingrijpend verbouwd met respect voor zijn verleden. Vier nieuwe, sfeervolle en comfortabele B&B-kamers met eigen luxe douche en wc om te overnachten.

Dit is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte en de ongerepte natuur. Zo hoog in het noorden van Nederland komt u bovendien niet zo vaak. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten. Dat is trouwens ook een vriendelijk gebaar naar het milieu. Ons advies: verblijf hier minstens een lang weekend, een midweek of gewoon een hele week. Want al onze gasten zeggen dat hun verblijf tekort was en dat ze terugkomen. Voor deze rustplek en al dat andere moois wat in deze unieke omgeving te beleven is.

We hebben vier luxe B&B-suites, vernoemd naar de vier bekendste Friese weidevogels. Elke suite heeft een uniek eigen karakter en is ingericht met veel gevoel voor stijl en comfort. Want dat is wat u bij ons moet voelen. U heeft vanzelfsprekend de beschikking over een eigen toilet en een comfortabele regendouche. De riante tweepersoons boxspring zetten we voor u klaar in de opstelling tweepersoons of in twee keer eenpersoons. Verder heeft elke suite een grote doorkijk naar de oude stalmuur waaraan nog steeds de verweerde drinkbakjes hangen voor de koeien die hier zo’n 150 jaar hebben gestaan. Door drie gerestaureerde stalramen kijkt u de weidse tuin in, waar elk jaargetijde steeds weer z’n mooiste kant laat zien.

Kijk op onze boekingspagina voor de verschillende verblijfsarrangementen en (voordeel)tarieven.

De boerderij heeft ook meerdere vergaderlocaties tot hun beschikking. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Terpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - JannumTerpboerderij Stilleven - Tsjerkestrjitte 1 - Jannum


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.