Herengracht 39 - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

5 kamers

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Herengracht 39 1015 BB AMSTERDAM
Huurprijs: € 9.500
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Centrum Amsterdam
Oppervlakte: 274 m2
Oppervlakte perceel: 8 m2

Pakhuis Gouda werd in 1753 gebouwd. Het kreeg een statige hoge halsgevel met gebeeldhouwde ornamenten in de toen modieuze Lodewijk XV-stijl. De begane grond was met dubbele staldeuren zeer geschikt als koetsenberging en stal voor verhuur aan deftige bewoners van chique grachtenhuizen in de directe omgeving.
Binnenkort komen de vier pakhuisverdiepingen van dit unieke pand beschikbaar voor de verhuur als kantoorruimte, tezamen met de ruime opslagruimte op de zolder. De verdiepingen ademen door de balkenplafonds en diverse gemetselde wanden een echte pakhuis /loft-sfeer.

Indeling

Begane grond:
Via de entreedeur aan de rechterzijde bereikt u het steile trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de overloop bevindt zich een moderne toiletruimte. Entree naar verdiepingsruimte van ca. 80,4 m2 met achterin een pantry. Aan de voorzijde treft u een inpandig balkon (ca. 2 m2) met een magnifiek uitzicht over de Herengracht!

Tweede verdieping:
Deze verdieping van ca. 82 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, eveneens met moderne toiletruimte, moderne pantry en inpandig balkon (ca. 2 m2).

Derde verdieping:
Deze verdieping ca. 82 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, eveneens met moderne toiletruimte, moderne pantry en inpandig balkon (ca. 2 m2).

Vierde verdieping:
Deze verdieping ca. 82,1 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, maar hier is geen aparte toiletruimte maar is sprake van een moderne doucheruimte. Verder ook hier weer een moderne pantry en een inpandig balkon (ca. 2 m2).

Zolder:
Op de vijfde verdieping bevindt zich de zolder met authentiek hijsrad. Deze verdieping is geen verblijfsruimte en bruikbaar als opslag (ca. 47,3 m2).

Bijzonderheden:
De opslagruimte op de begane grond behoort niet tot het te verhuren object, maar mag in nader overleg wel deels gebruikt worden ten behoeve van de stalling van enkele fietsen. Het pand heeft een steil trappenhuis. In nader overleg kunnen verlichtingsarmaturen, keukenapparatuur en diverse kantoormeubels achter blijven, waaronder belhokjes. Deelverhuur is bespreekbaar.

Locatie:
Gelegen aan de Amsterdamse grachtengordel in het levendige centrum van Amsterdam.  Op loopafstand van het Centraal station en alle gezellige horeca, bedrijvigheid markten, winkels, etc. van de Jordaan. Betaald parkeren.

Bezichtiging plannen?

Wilt u komen kijken of meer informatie? Neem dan contact op met KRK Bedrijfsmakelaars, Purperhoedenveem 7,  Amsterdam. Telefoonnummer 020 44 000 44, amsterdam@krk.nl

Herengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - AmsterdamHerengracht 39 - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.